…zdokonalíme kontúry Vášho tela!
     
     Milé klientky a klienti,
 
vzhľadom na okolnosti súvisiace s pandémiou, zatvorené prevádzky a problémy so zásobovaním, ako aj zvyšovanie cien niektorých produktov a nevyhnutné zabezpečovanie ochranných pomôcok a materiálov, sa od 1.1.2021 mení aj Cenník nášho štúdia. Podotýkam, že za 10 rokov len druhý krát, ak nerátam každoročne pribúdajúce novinky.
 
     Škála ošetrení v novom roku  naďalej zostáva a bude sa v budúcnosti určite ešte viac rozširovať. Už v septembri minulého roka sa zvýšili ceny kompletných ošetrení, masáže, plazmy a lymfodrenáže. Pribudli aj niektoré novinky.
     
     Od roku 2021 sa zvýši aj cena čistenia pleti ultrazvukom, sezónnych EXPRES ošetrení a pribudnú kompletné EXKLUZIV ošetrenia vybraných značiek podľa špeciálnych protokolov, ktoré sú nákladovo, ale aj kvalitou, neporovnateľne vyššie ako „klasické kompletky“ a už nie je únosné ich ponúkať v pôvodnej cene cca 55-60€. Pôvodné „klasické kompletky“ však zostávajú nezmenené. Tak ich teraz len oddelíme… 
 
    Samozrejme všetko spoločne zvážime a prekonzultujeme. Viete, že sa snažím prinášať vždy svetovú kvalitu a o cene Vás vždy vopred informujem. Tak to aj zostane.
 
     Menia sa aj zľavy pri balíčkoch resp. kúrach. Zatiaľ budú v ponuke len 3 a 5x balíčky. Pri trojkových bude zľava 10% a päťkových zľava 15%. Pri lymfodrenážach 10x až 20%, ale podotýkam, že cena sa navýšila na 18€ za ošetrenie, pokiaľ sa ponúka samostatne. Po kavitácii a rádiofrekvencii je naďalej bezplatná. Pri ošetreniach tváre počas lymfodrenáže platí naďalej 50% zľava na lymfo.
 
     Vo všeobecnosti ide o zvýšenie cien o 5-10€ oproti pôvodným cenám cca pri piatich ošetreniach a zníženie zliav pri kúrach. Na druhej strane ponuka sa nezúži, naopak, pribudnú aj novšie a kvalitnejšie ošetrenia.
 
Nový cenník: http://www.contourbody.sk/cennik1/ a bude zapracovaný aj do online objednávok.
 
Dlhoročné klientky – dôchodkyne a študenti – ceny po dohode. 
 
Ďakujem za pochopenie a teším sa na Vás už čoskoro! 
 
Prajem Vám šťastný a úspešný nový rok a hlavne všetkým veľa zdravia!
 
Iveta Grambličková
 
Print Friendly, PDF & Email
Pondelok 1. novembra 2021 Dnes je 01. 11. 2021
Náš Facebook